top of page

Rochester Group

Público·293 miembros

Která firma na úklid po rekonstrukci v Praze?

Dobrý den všem, právě nám skončila rekonstrukce kuchyně + koupelny a teď je tam pořádný bordel – prach, stavební suť, špína na všech površích. Hledám někoho, kdo by udělal pořádný generální úklid po stavbě, ideálně aby to zvládli opravdu důkladně (včetně mytí oken, radiátorů, žaluzií atd.). Nechci, aby mi to pak doma smrdělo chemií měsíc. Máte nějaké firmy, které vás v Praze zklamaly nebo naopak mile překvapily? Děkuji za tipy!

8 vistas

Ahoj, to znám – po rekonstrukci je to vždycky masakr. My jsme taky řešili podobnou situaci loni po výměně podlah a nové koupelně. Zkoušeli jsme dvě firmy a u jedné to bylo spíš „přejet hadrem“ a druhá to fakt dala poctivě.

Nakonec jsem už podruhé volala White-Uklid, protože mají speciální úklid po rekonstrukci a opravdu se na to specializují – berou si vysavače na mokro/sucho, čistí i za radiátory, umyjí okna i rámy, sundají prach ze stropů. Používají slabší ekologickou chemii, takže doma necítit jako v nemocnici.

Podrobnosti o této službě a nějaké recenze jsem našla tady https://white-uklid.cz/ – mají tam i ceník podle velikosti bytu a typu úklidu, takže si můžeš udělat představu předem.

Já bych určitě doporučila napsat jim přes formulář nebo zavolat a popsat přesně, co potřebuješ. U nás to vyšlo dobře a ušetřili jsme si spoustu nervů i času.

bottom of page