Жіночі жилети в окремій категорії
Планую оновити гардероб і зараз шукаю жилет, але хочу переглянути всі варіанти в одному місці. Не дуже зручно переходити між різними категоріями, якщо цікавить конкретний тип одягу. Мені важливо бачити фото кожної моделі, щоб оцінити довжину та посадку. Також хочу порівняти кілька фасонів без зайвих переходів. Хочу спокійно переглянути весь перелік і визначитися з відповідним виробом. Було б зручно, якби всі жилети були зібрані в окремому розділі. Якщо хтось уже користувався таким каталогом, підкажіть, де його знайти.
9 Views

Я переглядала асортимент за посиланням https://25union.com.ua/katalog/zhylety/, де всі жилети зібрані в окремій категорії. Було зручно, що не потрібно відкривати інші розділи каталогу. У межах сторінки представлені моделі різного фасону та довжини. Кожна позиція має фото, що дозволяє порівняти кілька варіантів між собою. Я змогла переглянути весь перелік на одній сторінці й оцінити вигляд кожного виробу. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. У підсумку вибір став більш послідовним і впорядкованим.